Blog

Napelemet szeretnék, de támogatással. Melyiket válasszam?
2021. November 03.

Van megoldás a brutális áram ár drágulásra!

Talán kevesen gondolták, hogy 2021 őszén a világ igazi energiaválságba kerül. Az ennek nyomán brutálisan megdrágult áram dominóként dönti a cégek elé a problémákat, az általános alapanyag- és szállítási árak növekedésétől az infláción át a csökkenő fogyasztói keresletig.

Bővebben
Napelemet szeretnék, de támogatással. Melyiket válasszam?
2021. Október 28.

Napelemet szeretnék, de támogatással.
Melyiket válasszam?
Napelem-támogatási kisokos

Ha eddig is akartunk napelemet a háztetőnkre, akkor itt az idő, hogy gyorsan döntésre jussunk. Akik pedig eddig nem akartak, jól teszik, ha átgondolják a dolgot – elég csak megnézni az egymás után érkező rossz híreket.

Bővebben
Milyen előnyökkel jár a prémium szolgáltatások és anyagok használata?
2021. Október 01.

Milyen napelemet válasszak?
- A jó minőségű napelem rendszer ismérvei -

Kiválasztani a számunkra megfelelő napelem rendszert nem könnyű. Szerencsére ma már rengeteg jó minőségű napelemből válogathatunk, de így is körültekintőnek kell lennünk, hiszen a nagy választékban néha nehéz jó döntést hozni. Semmiképpen se alkudjunk meg, hiszen ez egy hosszú távú befektetés, és a mostani döntéseink megalapozzák az energiatakarékos és környezetbarát jövőnket. Hogyan találhatjuk meg álmaink napelem rendszerét? Adunk egy kis segítséget.

Bővebben
Milyen előnyökkel jár a prémium szolgáltatások és anyagok használata?
2021. Szeptember 09.

INDUL A NAGY LAKOSSÁGI PÁLYÁZAT! KÖZEL 35 EZER HÁZTETŐRE KERÜLHET INGYEN NAPELEM

Sokan sok helyen elmondták és leírták már, hogy a lakossági napelemes rendszer talán az egyik legjobb dolog, amit a házunkkal tehetünk: hiszen értékesebb lesz tőle az ingatlan, másrészt pedig nem keveset teszünk ezzel azért, hogy csökkentsük a környezeti terhelést, harmadrészt pedig a pénztárcánknak is jó, hiszen kevesebb lesz a villanyszámlánk. Éppen ezért bombaként robbant a hír a napokban, hogy a kormány újabb pályázatot hirdetett meg a napelemes rendszerek telepítésének támogatására, ezúttal a kevésbé tehetős lakosokat célozva.

Bővebben
100% napelem támogatás
2021. Szeptember 01.

Milyen előnyökkel jár a prémium szolgáltatások és anyagok használata?

Egy ilyen hosszú távú befektetésnél, mint a napelem rendszer kiépítése, a garancia megléte kiemelten fontos. Az ügyfél megnyugvását szolgálja, hogy egy felmerülő probléma esetén van kire támaszkodni. Még nagyobb bizonyosságot ad a hosszantartó felhasználhatóságra a magas minőségű anyagok használata a telepítésnél.

Bővebben
Mennyi idő alatt térül meg egy napelem rendszer ára?
2021. Augusztus 10.

Mennyi idő alatt térül meg egy napelem rendszer ára?

Áttérni a napenergia használatára nagy döntés, hiszen hiába vágyunk arra, hogy egy környezettudatosabb életet éljünk, ha pénztárcánk nem engedi meg. Ez egy hosszú távú befektetés, amelynek következményei nagy hatással vannak nemcsak a mi jövőnkre, hanem a természetre is. A legtöbb ember elhatározását nagyban megnehezíti az interneten fellelhető információk sokasága - főleg a napelem rendszer árának tekintetében. Cikkünk ezen hivatott segíteni.

Bővebben
Öreg házaspár néz egy napelemes házat
2021. Július 27.

Napelem árak, avagy egy életre szóló beruházás

A lakosságfejlesztést mindig is fontosnak tartottuk. Az általunk megszerzett tudás átadásával szeretnénk segíteni az embereknek, hogy környezetüket jobbá, élhetőbbé tehessék. Ez a cikk elsősorban azoknak szól, akiket érdekelnek a napelem árak, hogy pontosan mennyibe is kerül a beruházás és mennyi idő alatt, hogyan térül meg leginkább.

Bővebben